Activiteiten

Activiteiten

Wat is er vanaf de oprichtingsdatum gerealiseerd?

9 mei 2015

Het 10-jarig bestaan van het Kick Wilstraplantsoen 

In juli 2014 is de eerste bijeenkomst geweest om het feest voor te bereiden. Er is een commissie ingesteld bestaande uit 3 bestuursleden van de Vrienden Acomplex, 2 personeelsleden van Triade en 3 bewoners. In totaal zijn er 7 bijeenkomsten geweest. Er werd steeds rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Er konden spelletjes gedaan worden, er waren optredens van bewoners, er was een Indonesische rijsttafel…. Vermeldenswaard is ook dat er een zangkoor, bestaande uit 8 bewoners, werd samengesteld die onder leiding van een zangpedagoge tijdens het feest enkele liederen ten gehore bracht. Het feest werd verder muzikaal opgeluisterd door Deirdre en The Brothers.

Van belang was ook dat de binnentuin er goed en verzorgd uit moest zien. De Vrienden Acomplex  hebben het mede financieel mogelijk gemaakt om het grind in de binnentuin van een nieuwe laag te voorzien en nieuw schors aan te brengen. Het resultaat mag er zijn.

Het Kick Wilstraplantsoen kan terugkijken op een mooie, inspirerende dag. We hebben erg veel positieve reacties gehad. Vooral de gemoedelijke ontspannen sfeer werd hierbij vaak genoemd. We  zijn blij dat het zo’n fantastisch  feest is geworden, waar zo’n 120 mensen intens van hebben genoten.

5 april 2015

Paasbrunch van de bewoners van het Kick Wilstraplantsoen.

Deel ook je ervaring



Ik ben een: